Publicat de: cristina | septembrie 7, 2009

Epilog

Sa te trezesti in asternuturi straine. Sa miroasa a fum. Lumina sa intre ostil in incapere.
Sunt intalniri care pun pe linia de plutire visul nebunesc al unei iubiri autentice, definitorii. Altele sunt atat de banale, ca oamenii nu li se pot sustrage fara sa decada. Altele sunt purtatoare de exigente si emit o judecata prematura asupra josniciei relatiilor. Primul contact insa… se afla intotdeuna de partea sperantei.
As vrea sa trag si eu un fum din tigara, asa… degeaba, doar ca un superlativ al viciului.
Vezi, exista genunchi grasi si genunchi slabi. Degete de la picioare hazlii si degete de la picioare triste, ca un xilofon.
Exista doua puncte paranteza inchisa si doua puncte paranteza deschisa.
Sunt maini care se intretaie in aer si imbratiseri ce alina. Sunt rani care m-au invatat ce este sentimentul, stiinta de care m-as fi lipsit foarte bine. Sunt vorbe care nu mai ajung.
Senzatia ca ceva lipseste. Cafeaua de la marginea patului.


Răspunsuri

  1. Stii ca pot sa le vizualizez aproape pe toate? Imagini din trecut, pastrate in cutiuta cu amintiri, scoase de acolo uneori…

    Plus alte imagini… mainile reci care miros frumos. Obrajii fini si respiratia calda pe clavicula. Sarutul evitat ridicand capul si facand astfel buzele lui sa cada pe gat.

  2. Există prime contacte care se află de partea speranței, însă sunt și prime contacte care vorbesc de la sine… „we will never make it”.

    Cred că cel mai mult contează discuțiile, lungi, scurte… uneori inexistente; sunt cele care definesc ceea ce va urma.

  3. Pisi sper ca astea nu sunt de la covor !

  4. Si bufnitele?

  5. @brontozaurel

    Cateodata simt ca imi pierd capacitatea de a spiritualiza momente din viata. Ca totul se petrece atat de natural si amorf.
    Eu as vrea un sipet mic in care sa inchid toate senzatiile in care ma gasesc beata de beatitudine, atat de intense ca le si uit.

    @lucian

    Exista tot soiul de intalniri. Dar numai in cele cu persoanele potrivite poti sa atingi conversatii inaltatoare care sa nu se materializeze in cuvinte. Poate in gesturi. Sau in priviri.

  6. vorbele care nu ajung, isi cauta guri care sa le dea forme credibile, dar sunt in drum spre sufletul care a invatat stiinta sentimentului. Au fost intalniri premergatoare celei care va pune liniste, dar care are pretul rabdarii…mai stai putin si o sa bei o cafea dintre cele mai aromate, care o sa te faca sa uiti ca ti-a lipsit ceva vreodata sau ca ai avut mereu un peisaj incomplet, care te-a chinuit.

  7. @simona

    Uite, comentariul tau mi-a adus aminte de imaginea asta http://19.media.tumblr.com/tumblr_kpjel6XXCL1qzyrwvo1_400.jpg

  8. e, asta e! nu toate experientele sexuale sunt reusite! in general cei slabi in pat compenseaza cu o cafea buna, macar. sau relatia cu o fata nu e chiar ceea ce ai visat ?! 😉

  9. hmmm, nice:)!

  10. Fum de Trabant ?

  11. sunt locuri care iti creaza o senzatie speciala, de déjà vu; sunt intalniri care merita traite … uneori din primele minute iti dai seama daca sunt de partea sperantei sau de partea opusq. In mod normal, orice intalnire ar trebui sa fie de partea sperantei … :o)

  12. @Madame Fanfan

    In mod normal orice experienta este benefica.
    Sunt rochii care asteapta in dulap sa fie scoase la intalniri. Si sunt intalniri care invaluie sufletul intr-o rochie inflorata, plina de emotii.
    Dar sa-ti dai seama de ce va urma, mie mi se pare extraordinar de greu. Fiindca de cele mai multe ori acceptam sa fim prostiti pe fata, doar de dragul unei senzatii noi. Pentru ca, in mod normal, orice experienta este benefica. Si fiindca ne place sa speraaaaaam….


Lasă un comentariu

Categorii