Publicat de: cristina | Ianuarie 26, 2009

despartire

Cand te pui intr-o cutie si pleci, se rupe ceva in tine.
Iti vin in minte statusuri pt Twitter dedicate momentului: „disengaging from smth is like pushing a snail on dry saliva. when you are the snail.” De parca ai putea sa aduni toata agonia in alea 140 de caractere.
Ti se pare ca tot centru universului tau a fost stramutat undeva la intersectia dintre miazazi si miazanoapte. Ai vrea sa ajungi acolo, cu un magnet mare in buzunar si sa il descentrezi inapoi. Dar este intuneric, nu ai harta sau compas, doar o busola stricata si niste notite cu coordonate foarte vechi ale fiintei tale.
Sentimentele incep sa te saboteze. Odata cu cresterea gradului de intensitate al durerii iti pierzi treptat orgoliul. Telefonul devine aliatul tau mut. El nu te judeca, asa cum o fac restul prietenilor. Iti asculta cuminte toate porcariile si minciunile despre taria ta de caracter. Nu se scurtcircuiteaza din cauza lacrimilor. Dormi cu el sub perna, il asezi convenabil pe birou. Sau il inchizi.
Mergi prin baruri si racai etichete. Daca ai putea sa-ti racai pielea, muschiul, osul. Maduva este insa este cea care doare. Ai de racait mult pana acolo. Si multe sticle de golit, in timp ce conversatii se scurg mecanic la masa iar gustul din gura devine din ce in ce mai metalic.
Apoi ajungi acasa si te afunzi in singuratate. O singuratate diferita, in care nu te mai simti confortabil cu tine, fiindca dezintegrarea interioara a rupt iremediabil propriul eu.
Incepi sa le zambesti dimineata baietilor la metrou. Te piepteni pe cap inainte sa iesi pe usa. Te gandesti serios ca ar fi cazul sa mergi la sala. Sau sa iti cumperi un ruj.

da. asa simti.
te simti ca dracu.
meinmybox1

 

 

eu m-am intors aici de dor.
cu un link


Responses

  1. superbe despartirile. nu mai ai nimic de pierdut deci poti sa o iei de la capat. sau sa te uiti la dambovita cum curge tentant de suav, cum licareste timid si senzual cum te cheama spre strafundurile intunecate. dar sa ai la tine ceva greu altfel plutesti pana la mica cascada de la targul de masini.

  2. ma limitez la 110 caractere:
    stai in pat si privesti tavanul. realizezi de fapt tavanul te priveste pe tine. si e plictisit, la fel ca tine


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: