Publicat de: cristina | octombrie 24, 2008

Mic ghid sentimental

Pentru Bibi, Mara, Alina, pentru mine, pentru toata lumea

Astfel, inevitabilul s-a comis. Iar acel „te iubesc” odata marturisit cu corolarul lui imperativ „iubeste-ma” te face sa nu mai poti sa decizi, datoria trebuie absorbita pana la epuizarea ei. De indata ce incertitudinea este inlaturata, capeti viciile celuilalt asa cum capeti o boala prin contagiune din dragoste, iti inoculeaza gusturile cele mai intime, iar siguranta te mantuieste si iti arunca cu acid sulfuric in ochi.

Angoasa sau oboseala? Ce e mai comic decat un tanar cuplu constatandu-si falimentul? Nimic nu este mai descurajant decat banalitatea propriilor fantasme. Sentimentele ajung incet, incet sa se rupa sub propria greutate.

Ciudata epoca… cel mai greu lucru nu este sa indepartezi din ea obscenitatea, ci sa o faci sa apara. Sexul este un biet sacrilegiu care nici macar nu mai are virtutiile sacrului. Nu decaderea il ameninta pe libertinul modern, ci plictiseala. Oare tu ai chef sa reiei copulatia clasica ala’ taticu’ cu o femeie familiara pana la greata? Ce indecenta poate rivaliza cu prospetimea unui trup nou?

to be continued…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: